.:: Your Adversing Here ::.

روش AHP

  • پنج شنبه 7 شهريور 1398برچسب:,
  • <-PostCategory->

 

این روش از جمله روش های تصمیم گیری چند معیاره است که درست مانند روش AHP می باشد ولی در آن معیارها یا زیرمعیارها و یا گزینه ها دارای وابستگی یا رابطه هستند. چنانچه مسئله ای باشد که در آن معیارها دارای رابطه باهم باشند و یا زیرمعیارها دارای روابط داخلی باشند دیگر این نوع مسئله از طریق روش AHP قابل انجام نیست چرا که دیگر مسئله از حالت سلسله مراتبی خارج می شود و یک حالت شبکه ای ایجاد می­کند. در این وضعیت، بایستی مسئله به روش ANP حل شود. در واقع روش AHP را یک حالت خاص از روش ANP می دانند. فرایند تحلیل شبکه روش جامع و قدرتمندی را برای تصمیم گیری دقیق با استفاده از اطلاعات تجربی و یا قضاوت های شخصی هر تصمیم گیرنده در اختیار و با فراهم کردن ساختاری برای سازماندهی معیارهای متفاوت و ارزیابی اهمیت و ارجحیت هر یک از آن ها نسبت به گزینه ها، فرایند تصمیم گیری را آسان می­کند. این روش قابلیت پیاده­ سازی در نرم افزار سوپر دسیژن و یا اکسل (EXCEL) را دارد.

 

جهت ثبت سفارش به یکی از راه های ارتباطی زیر مراجعه نمایید:

شماره تماس: 09357258425

ایمیل: info@pajuha.ir

سایت: www.pajuha.ir

مشاهده ادامه مطلب روش AHP

تحلیل آماری با PLS

  • سه شنبه 5 شهريور 1398برچسب:,
  • <-PostCategory->

 

در علوم مختلف گاهی اوقات فرضیه‌هایی مطرح می‌شود که در آن نیاز به بررسی تعامل چندین متغیر با یکدیگر وجود دارد. در این موارد معمولاً از مدلسازی استفاده می‌شود و برای تحلیل یک مدل نرم افزارهای مختلفی در دسترس می‌باشد. مدل‌های بسیار ساده را می‌توان با نرم افزارهایی مانند SPSS نیز انجام داد اما معمولاً از سه نرم افزار شناخته شده یعنی لیزرل، ایموس و پی ال اس بیشتر استفاده می‌شود.

نرم افزار Smart PLS در سال ۲۰۰۵ معرفی شد و برخلاف نرم افزارهای دیگر مانند لیزرل و ایموس که از روش کوواریانس محور استفاده می‌کردند، در PLS از روش حداقل مربعات جزئی استفاده می‌شود. در تحلیل آماری با PLS سعی براین است که با استفاده از نشانگرهای گرافیکی به جای نوشتن فرامین بلند و پیچیده، طراحی مدل معادلات ساختاری انجام گیرد. با توجه به کاربرد روز افزون این نرم افزار در مدل‌سازی، موسسه نیتیو پیپر خدمات کاملی را در زمینه تحلیل آماری با PLS ارائه می‌دهد که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید شد.

 

خدمات مرتبط با تحلیل آماری با PLS

نرم افزار PLS را باید نرم افزار جدیدی دانست که مبتنی بر نسل دوم مدل‌سازی معادلات ساختاری معروف به رویکرد حداقل مربعات جزئی است. از جمله مزایای این رویکرد جدید شامل کار با داده‌های کمتر، نداشتن حساسیت به نرمال بودن داده‌ها، توانایی پیش بینی مدل‌های پیچیده و قابلیت مدل اندازه گیری ترکیبی و انعکاسی است و همین عامل سبب شده است که نرم افزار PLS در میان پژوهشگران به شدت محبوب شود.

در همین راستا گروه علمی پژوها نیز با استفاده از تیمی از پژوهشگران برجسته در رشته‌های مختلف، آماده انجام تمامی پروژه‌های پژوهشی است که قصد مدل‌سازی با نرم افزار PLS را دارند. همکاران ما در رشته‌های مختلف از جمله رشته‌های روانشناسی و مشاوره، علوم تربیتی، علوم اجتماعی، مدیریت، اقتصاد، حسابداری، علوم پزشکی و سایر رشته‌ها، آمادگی دارند تحلیل آماری با PLS را مبتنی بر پروپوزال یا موضوع مقاله به انجام برسانند.

رشته‌های تحت پوشش در تحلیل آماری با PLS

 تحلیل آماری با نرم افزار PLS در رشته‌های روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی

– تحلیل آماری با PLS در رشته‌های مدیریت، اقتصاد و حسابداری

– تحلیل آماری با نرم افزار PLS در رشته‌های علوم اجتماعی و سایر حوزه‌های علوم انسانی

– تحلیل آماری با PLS در رشته‌های علوم پزشکی و سایر رشته‌های حوزه بهداشت و سلامت

– تحلیل آماری با نرم افزار PLS در تمامی رشته‌های دیگر علمی و دانشگاهی

 

جهت ثبت سفارش به یکی از راه های ارتباطی زیر مراجعه فرمایید:

شماره تماس:۰۹۳۵۷۲۵۸۴۲۵

ایمیل:info@pajuha.ir

مشاهده ادامه مطلب تحلیل آماری با PLS

تحلیل آماری با آموس

  • شنبه 2 شهريور 1398برچسب:,
  • <-PostCategory->

در برخی از پژوهش‌ها، محققان علاقه به بررسی تاثیرات متقابل تعداد زیادی متغیر دارند.   برای تجزیه و تحلیلیافته‌های این گونه  مطالعات از نرم افزارهای متنوعی استفاده می‌شود که یکی از آنها نرم افزارها ایموس می‌باشد. تحلیل آماری با استفاده از ایموس AMOS در مقایسه با نرم افزارهای دیگر مزایا و معایبی دارد که در اینجا با برخی از آن‌ها آشنا خواهید شد.

مزایای

۱- ایموس  مدل یابی معادلات ساختاری را به شیوه ترسیمی انجام می‌‎دهد که همین عامل باعث افزایش سرعت در تعریف، و محاسبه مدل‌ها شده است.

۲- در این نرم افزار تقریباً هیچ پیش فرضی در مدل ترسیم شده وجود ندارد و همه چیز باید توسط کاربر تعریف شود. برخی  از پژوهشگران آزادی عمل در این زمینه را از مزایای این نرم افزار می‌دانند.

 

تحلیل آماری با ایموس AMOS

خدمات مرتبط با تحلیل آماری با ایموس AMOS

گروه علمی پژوها با داشتن افراد مجرب در زمینه تحلیل آماری با ایموس AMOS آمادگی خود را برای کلیه تحلیل‌های لازم برای پایان نامه یا مقالات دانشجویان و پژوهشگران را با بالاترین کیفیت و در کمترین زمان اعلام می دارد.

برخی از تحلیل‌های قابل انجام با نرم افزار ایموس عبارتند از:

– انجام تحلیل مسیر با ایموس AMOS

– انجام مدل یابی معادلات ساختاری با ایموس AMOS

– انجام تحلیل عاملی تائیدی با ایموس AMOS

– انجام آزمون مدل اندازه گیری با ایموس AMOS

رشته‌های تحت پوشش در تحلیل آماری با ایموس AMOS

در رشته‌های مختلف علمی امکان استفاده از مدل یابی وجود دارد اما به دلایل مختلف این قبیل پژوهش‌ها در رشته‌های علوم انسانی بیشتر است. گروه علمی پژوها  آمادگی دارد در تمامی رشته‌های علمی و دانشگاهی خدمات مرتبط با تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار آماری ایموس را به دانشجویان و پژوهشگران ارائه دهد. برخی از رشته‌های تحت پوشش در این زمینه عبارتند از:

– تحلیل آماری با ایموس AMOS در رشته‌های مشاوره، علوم تربیتی و روانشناسی

– تحلیل آماری با ایموس AMOS در رشته‌های حسابداری، اقتصاد و مدیریت

– تحلیل آماری با ایموس AMOS در رشته‌های علوم اجتماعی و سایر حوزه‌های علوم انسانی

– تحلیل آماری با ایموس AMOS در رشته‌های بهداشت، سلامت و سایر حوزه‌های علوم پزشکی

– تحلیل آماری با ایموس AMOS در تمامی رشته‌های دیگر علمی و دانشگاهی

 

جهت ثبت سفارش به یکی از راه های ارتباطی زیر مراجعه فرمایید

شماره تماس:۰۹۳۵۷۲۵۸۴۲۵

ایمیل:info@pajuha.ir

مشاهده ادامه مطلب تحلیل آماری با آموس

تحلیل آماری با لیزرل

  • چهار شنبه 30 مرداد 1398برچسب:,
  • <-PostCategory->

 

 

تحلیل آماری با لیزرل : لیزرل یک محصول نرم افزاری است که از آن برای  برآورد و آزمون مدلهای معادلات ساختاری استفاده می شود.  برای تحلیل آماری با لیزرل ازهمبستگی و کوواریانس استفاده می شود و با استفاده از این دو اندازه گیری می شود و می توان  مقادیر بارهای عاملی ، واریانس ها و خطاهای متغیرها را برآورد یا استنباط کرد و  برای اجرای تحلیل عاملی اکتشافی ، تحلیل عاملی مرتبه دوم، تحلیل عاملی تاییدی و همچنین تحلیل مسیر استفاده کرد.

 

تحلیل عاملی اکتشافی و تحلیل عاملی تاییدی

تحلیل آماری با لیزرل  به دو صورت انجام میشود اکتشافی و تاییدی .  استفاده از هریک از این روش ها مبتنی بر هدف تحلیل داده ها است.در تحلیل اکتشافی پژوهشگر  داده‌های تجربی را برای شناسایی  شاخص‌ها و پیدا کردن روابط بین آنهابررسی می کند و این کار را بدون  استفاده از  مدل معینی صورت می گیرد. به عبارت دیگر  تحلیل اکتشافی علاوه بر  ارزش تجسسی یا پیشنهادی که دارد می‌تواند ساختارساز، مدل ساز یا فرضیه ساز باشد.

تحلیل اکتشافی وقتی به کار می‌رود که پژوهشگر شواهد کافی قبلی و پیش تجربی برای تشکیل فرضیه درباره تعداد عامل‌های زیربنایی داده‌ها نداشته و به واقع مایل باشد درباره تعیین تعداد یا ماهیت عامل‌هایی که همپراشی بین متغیرها را توجیه می‌کنند داده‌ها را بکاود. بنابر این تحلیل آماری اکتشافی بیشتر به عنوان یک روش تدوین و تولید تئوری و نه یک روش آزمون تئوری در نظر گرفته می‌شود.

تحلیل آماری با لیزرل

تحلیل عاملی اکتشافی روشی است که اغلب برای کشف و اندازه گیری منابع مکنون پراش و همپراش در اندازه گیری‌های مشاهده شده به کار می‌رود درواقع به این معناست که ما داده های موجود را به صورت خلاصه جمع آوری کرده و تحلیل کرد که اگر این کار به صورت دقیق و در ست انجام پذیرد بسیار مفید واقع خواهد شد.  به  ولی هرچه اطلاعات و دانش بیشتری درباره طبیعت اندازه گیری‌های روانی و اجتماعی به دست آید احتمالا کمتر به عنوان یک ابزار مفید به کار رود و حتی ممکن است بازدارنده شود.

 

جهت سفارش به یکی از راه های ارتباطی زیر مراجعه مراجعه فرمایید

شماره تماس: ۰۹۳۵۷۲۵۸۴۲۵

ایمیل:info@pajuha.ir

مشاهده ادامه مطلب تحلیل آماری با لیزرل

تحلیل آماری- اصول اولیه در SPSS

  • پنج شنبه 24 مرداد 1398برچسب:,
  • <-PostCategory->

مباحث این بخش شامل موارد زیر می باشد:

بررسی صفحه کاربرگ
ایجاد یک پروژه جدید
تعریف متغیر در SPSS
مقادیر یک متغیر
مشاهده متغیر تعریف شده
تغییر اطلاعات وارد شده
ذخیره سازی اطلاعات
ایجاد سطر یا Case جدید
ایجاد متغیر جدید
حذف سطر
حذف متغیر در SPSS

اولین گام برای کار با نرم افزار SPSS وارد کردن داده ها در صفحه مشخص شده توسط کادر قرمز میباشد. هنگامی که SPSS را اجراء میکنید صفحه کاربرگ بدون نام, باز شده و آماده وارد کردن متغیرها و مقادیر مربوط به آنها میباشد. اگر قبلاً با برنامههای صفحه گسترده مانند Excel , Lotus یا QuattroPro کار کرده باشید، با ساختار این صفحه کاملاً آشنا هستید.
صفحه کاربرگ از چند جزء مهم تشکیل شده است که در ادامه به بررسی تمامی جزئیات آن میپردازیم.
هر سطر یا رکورد شامل یک سری اطلاعات مربوط به موضوع تحقیق یا تحلیل میباشد. در SPSS سطر یا رکورد را Case مینامند.
یکی دیگر از اجزاء مهم در صفحه کاربرگ ستون است. هر ستون شامل یک سری اطلاعات یا مقادیر مربوط به یک متغیر میباشد.
یکی دیگر ازاجزاء مهم صفحه کاربرگ سلول نام دارد. مکان ورود دادهها را سلول میگویند. هر سلول محل تقاطع یک سطر و یک ستون است.
سطرها و ستونها و دادههای وارد شده در سلولها, یک پرونده را تشکیل میدهند. صفحه کاربرگ در SPSS برای تعداد کم دادهها بسیار مفید است. در صورت زیاد بودن تعداد دادهها و لزوم انجام برخی کارها روی آنها, مانند مرتب سازی, بهتر است ابتدا دادهها را در یک کاربرگ مانند Excel یا یک بانک اطلاعاتی مانند Access وارد کنید. سپس با آن دادهها در SPSS کار کنید.
[تصویر: 001.gif]

هر پرونده داده حداقل باید دارای یک ردیف داده (Case) باشد. اولین مرحله برای ایجاد یک پرونده داده, تعریف متغیرهای آن میباشد. برای ایجاد یک پرونده جدید منوی File را باز کنید.
منوی فرعی New را باز کنید.
روی گزینه Data کلیک کنید.
[تصویر: 002.gif]

مشاهده میکنید که صفحه کاربرگ جدید برای ورود دادهها باز شده است. در این صفحه متغیرها نامگذاری نشدهاند و با نام Var نمایش داده شدهاند.
تا زمانیکه متغیرها تعریف نشده باشند و دادهای در آنها قرار نگرفته باشد SPSS هیچ کاری برای شما انجام نمیدهد. اکنون برای تعریف متغیرها منوی View را باز کنید.
همانطور که توسط کادر قرمز مشخص شده است اکنون در قسمت Data View قرار داریم. برای وارد شدن به قسمت متغییرها روی گزینه Variables کلیک کنید یا بر روی برگهVariables View کلیک کنید.
[تصویر: 003.gif]

همانطور که مشاهده میکنید اکنون در قسمت Variable View قرار داریم. این پنجره نیز مانند صفحه کاربرگ میباشد. در این صفحه در ستون Name نام متغیر را وارد میکنیم. اکنون id را بعنوان نام متغیر وارد کنید.
در ستونهای بعدی این صفحه مشخصات دیگری مانند نوع متغیر (Type), مقادیر متغیر(Values), مقادیر غایب (Missing)، عرض ستون (Columns), تراز (Align)و نوع مقایسه اندازهگیری (Measure) قابل تغییر است. در این قسمت نوع متغیر بطور پیش‌فرض از نوع عدد انتخاب شده است.
برای تعریف نوع متغیر روی ستون Type کلیک کنید.
[تصویر: 004.gif]

روی دکمه … مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر: 005.gif]

اکنون، پنجره دیگری برای تعیین نوع متغیر باز شده است. در این پنجره انواع مختلف داده‌ها نمایش داده شده است.
اولین گزینه Numeric است که جهت نمایش عدد بکار میرود. توسط گزینههای Width و Decimal Places میتوانید تعداد ارقام اعشار و اعداد صحیح را تعیین کنید. این ارقام با علامت . از یکدیگر جدا میشوند
اگر گزینه Comma را انتخاب کنید اعداد به همان صورت Numeric نمایش داده میشوند با این تفاوت که ارقام عدد صحیح سه رقم سه رقم با کاما , جدا میشوند.
اگر گزینه Dot را انتخاب کنید، عدد صحیح و اعشار با کاما , از هم جدا میشوند و ارقام صحیح سه رقم سه رقم با نقطه . از هم جدا میشوند.
با انتخاب گزینه Scientific notation ارقام به صورت نماد علمی نمایش داده میشوند.
اگر گزینه Date را انتخاب کنیدفرمتهای مختلف نوشتن تاریخ در جلوی این گزینه ظاهر خواهد شد که با انتخاب فرمت دلخواه میتوانید تاریخ را وارد کنید
با انتخاب گزینه Dollar علامت $ در سمت چپ عدد ظاهر خواهد شد و با توجه به فرمت انتخاب شده عدد با نقطه یا کاما جدا خواهد شد.
گزینه Custom Currencyنوعی عدد است که مقادیر آن بصورت یکی از فرمتهای دلخواه تعریف شده در برگه Currency در پنجره Options میباشد.
با انتخاب گزینه String میتوانید داده را به صورت رشته وارد کنید.توجه کنید که این نوع داده عدد نیست و نمیتوانید در محاسبات از آن استفاده کنید. حداکثر تعداد کاراکترهای این نوع داده نیز در قسمت Lengthتعریف میگردد.
روی دکمه OK کلیک کنید.
[تصویر: 006.gif]

در قسمت مشخص شده توسط کادر قرمز گزینههای Width و Decimals را مشاهده میکنید که در این پنجره نیز وجود دارد و میتوانید مقادیر آنها را تغییر دهید.
در قسمت Label میتوانید عبارتی را برای متغیر وارد کنید که در نمودارها و … این عبارت به جای نام متغیر ظاهر شود.
در قسمت Values برای مقادیر خاصی میتوانید حروف یا کلمه خاصی را وارد کنید تا در نمودار آن مقدار با این کلمه نمایش داده شوند. برای مثال به کلمه Male عدد ۱ و به کلمه Female عدد ۲ را اختصاص دهید تا در نمودار به جای دو عدد ۱ و ۲ دو عبارت Male و Female بر روی محور مختصات نمایش داده شود. پس برای چنین مواردی لازم نیست داده را از نوع String تعیین کنید و برای ورود اطلاعات هر بار کلمه Male یا Female را تایپ کنید فقط کافیست عدد ۱ یا ۲ را وارد کنید. اکنون برای تعریف یک مقدار بر روی ستون Values کلیک کنید.
[تصویر: 007.gif]

روی علامت … کنار این ستون کلیک کنید.
[تصویر: 008.gif]

روی جعبه متن جلوی گزینه Label کلیک کنید.
عدد ۱ را وارد کنید.
[تصویر: 009.gif]

در قسمت Label یک نام دلخواه برای مقداری که میخواهیم تعریف کنیم وارد میکنیم برای مثال عبارت Var1 را تایپ کنید.
روی دکمه Add کلیک کنید.
[تصویر: 010.gif]

با این کار یک متن به نام Var1 تعریف کردهایم که برابر عدد یک میباشد. روی دکمه OK کلیک کنید.
[تصویر: 011.gif]

در قسمت داده Missing کلیک کنید.
[تصویر: 012.gif]

روی دکمه … کلیک کنید.
[تصویر: 013.gif]

اکنون میتوانید در این پنجره روش برخورد SPSS با مقادیر غایب را تعیین کنید. با انتخاب گزینه اول (No Missing Values) یعنی هیچ مقدار غایب در این پرونده وجود ندارد. با انتخاب گزینه Discrete Missing Values میتوانید حداکثر سه داده بهعنوان مقادیر غایب وارد کنید. گزینه Range Plus Discrete Missing Values با انتخاب این گزینه میتوانید دامنه مقادیر بین کوچکترین و بزرگترین عدد، به اضافه یک داده خارج از دامنه را به عنوان مقادیر غایب وارد کنید. روی دکمه Cancel کلیک کنید.
[تصویر: 014.gif]

روی میله لغزان کلیک کنید.
[تصویر: 015.gif]

برای تعیین تراز ستون روی ستون Align کلیک کنید.
[تصویر: 016.gif]

روی لیست بازشونده کلیک کنید.
مشاهده میکنید این لیست دارای سه گزینه میباشد که هر یک از این گزینهها نحوه قرارگیری دادهها در سلولها را مشخص میکنند. برای آنکه دادههای موجود در این ستون در سمت چپ ستون قرار بگیرند.روی گزینه Left کلیک کنید.
[تصویر: 017.gif]

برای تعریف عرض ستونها روی ستون Columns کلیک کنید.
در این قسمت میتوانید عرض ستونها را به دلخواه تغییر دهید. برای مثال روی دکمه افزایش مشخص شده برای اضافه شدن عرض ستونها کلیک کنید.
[تصویر: 018.gif]

مشاهده میکنید مقدار ۸ به ۹ تغییر پیدا کرده است. برای برگشت به کاربرگ روی برگه Data View کلیک کنید.
[تصویر: 019.gif]

مشاهده میکنید این متغیر به کاربرگ اضافه شده است. اکنون میتوان دادههای مورد نیاز را در این متغیر ذخیره نمود. در ادامه دو متغیر دیگر نیز به همین روش اضافه میکنیم.
در این قسمت برای راحتی کار قبل از ورود و ویرایش دادهها متغیرهای مورد نیاز برنامه را ایجاد کردهایم. برای ورود دادهها روی سلول مشخص شده کلیک کنید.
عدد ۱ را وارد کنید.
[تصویر: 020.gif]

روی سلول opt کلیک کنید.
[تصویر: 021.gif]

عدد ۱ را وارد کنید.
روی سلول test1 کلیک کنید.
[تصویر: 022.gif]

عدد ۴۵ را تایپ کنید.
به همین ترتیب چندین عدد را برای مثال وارد میکنیم.
اکنون میخواهیم مقدار موجود در سلول مشخص شده را تغییر دهیم. برای این کار روی سلول مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر: 023.gif]

عدد ۵ را تایپ کنید.
مشاهده میکنید مقدار داخل سلول تغییر پیدا کرده است.
بعد از ورود دادهها و ویرایشهای لازم روی آنها باید پرونده را ذخیره کرد. بر روی دکمه Save File کلیک کنید.
[تصویر: 024.gif]

در ادامه در قسمت File Name عبارت file1 را بعنوان نام فایل وارد میکنیم
روی دکمه Save کلیک کنید.
[تصویر: 025.gif]

اکنون این پرونده با نام file1 و پسوند sav ذخیره شده است. اگر بخواهیم این پرونده را تحت یک نام دیگر یا در مکان دیگری مانند دیسکت ذخیره کنیم باید از گزینه Save as استفاده نماییم. برای این کار منوی File را باز کنید.
روی گزینه Save As کلیک کنید.
[تصویر: 026.gif]

با استفاده از بخش مشخص شده توسط کادر قرمز میتوانید شاخه یا درایوی که میخواهید فایل در آنجا ذخیره شود را تعیین کنیم. عبارت file2 را به عنوان نام جدید پرونده تایپ کنید.
[تصویر: 027.gif]

روی دکمه Variables کلیک کنید.
[تصویر: 028.gif]

در این پنجره میتوانید تعیین کنید که کدام متغیرها ذخیره شوند. اگر بخواهید دادههای متغیر Opt ذخیره نشود کافیست روی مربع قسمت Keep این متغیر کلیک کنید. با استفاده از دکمه Keep All تمامی متغیرها انتخاب شده و توسط دکمه Drop All تمامی متغیرها حذف میشوند. برای تأیید تنظیمات باید روی دکمه Continue کلیک کنید و در صورتی که می‌خواهید انصراف دهید روی دکمه Cancel کلیک کنید. روی دکمه Continue کلیک کنید.
[تصویر: 029.gif]

اکنون عبارت Keeping 3 of 3 variables بالای نام فایل نمایش داده شده است. این عبارت نشان دهنده این است که سه متغیر از سه متغیر موجود در این فایل ذخیره میشوند. روی دکمه Save کلیک کنید.
[تصویر: 030.gif]

اکنون این پرونده با دو نام file1 و file2 ذخیره شده است.
اکنون میخواهیم در این پرونده یک سطر جدید ایجاد کنیم. برای این منظور باید روی سلولی از ردیفی که میخواهید سطر جدید در بالای آن قرار بگیرد کلیک کنید. برای مثال روی سلول مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر: 031.gif]

روی دکمه Insert Case کلیک کنید. برای اجرای این دستور میتوانستید منوی Edit را باز کنید و گزینه Insert Case را انتخاب کنید.
[تصویر: 032.gif]

مشاهده میکنید یک سطر به کاربرگ اضافه شده است و میتوانید در این سطر مقادیر دلخواه خود را وارد کنید
برای افزودن یک متغیر جدید به صفحه کاربرگ روی سلولی که میخواهید متغیر جدید قبل از آن اضافه شود کلیک کنید. برای مثال روی سلول مشخص شده کلیک کنید.
روی دکمه Insert Variable کلیک کنید. برای اجرای این دستور میتوانستید منوی Edit را باز کنید و گزینه Insert Variable را انتخاب کنید.
[تصویر: 033.gif]

مشاهده میکنید که یک متغیر جدید به صفحه کاربرگ افزوده شده است.
برای حذف سطر یا رکورد ابتدا باید سطر مورد نظر خود را انتخاب کنیم. برای حذف سطر شماره سه روی شماره سطر که با کادر قرمز مشخص شده است کلیک کنید.
[تصویر: 034.gif]

منوی Edit را باز کنید.
روی گزینه Clear کلیک کنید.
[تصویر: 035.gif]

مشاهده میکنید که با اینکار سطر انتخاب شده، حذف شده است.
برای حذف یک متغیر یا ستون روی عنوان متغیر در صفحه کاربرگ کلیک کنید.
[تصویر: 036.gif]

در اینجا نیز میتوانیم با استفاده از منوی Edit و انتخاب گزینه Clear این متغیر را حذف کنیم. راه دیگر استفاده از دکمه Delete صفحه کلید میباشد. کلید Delete صفحه کلید را فشار دهید تا این متغیر حذف گردد.
[تصویر: 037.gif]

مشاهده میکنید متغیر مورد نظر از صفحه حذف شده است. برای حذف بیش از یک سطر یا ستون در زمان انتخاب سطر یا ستون, بهجای انتخاب یک سطر یا ستون, در حالیکه نشانگر ماوس را روی شماره اولین سطر یا عنوان اولین ستون قرار دادهاید, کلید سمت چپ را فشرده نگه دارید و سپس آنرا روی بقیه سطرها یا ستونها حرکت دهید تا با هم انتخاب شوند. سپس با استفاده از کلید Delete از صفحه کلید یا فرمان Clear از منوی Edit میتوانید ردیفها یا ستونهای مورد نظر خود را حذف نمایید.
شما اکنون در پایان این بخش قرار دارید
[تصویر: 038.gif]

جهت ثبت سفارش به یکی از راه های ارتباطی زیر مراجعه فرمایید:

شماره تماس:09357258425

ایمیل:info@pajuha.ir

 

مشاهده ادامه مطلب تحلیل آماری- اصول اولیه در SPSS

به وبلاگ خود خوش امدید

  • 0 0برچسب:,
  • <-PostCategory->

با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

مشاهده ادامه مطلب به وبلاگ خود خوش امدید

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد